MyDog

Nu är det måndag igen, det vill säga början av en ny vecka.

I helgen var jag, Simon och Ebba som sagt i Ödeborg. Pappa som har jour i snöröjning fick ett långt jobbpass från tisdag till torsdag nonstop och var därför ledig fredag sedan och kom till Trollhättan ganska tidigt. På fredagen umgicks vi och gick och la oss ganska i tid då mamma fick vara lite seriös eftersom hon jobbade delad tur i lördags (8.00-12.00 och 16.00-21-12). På lördagen var det ca -28 grader i Ödeborg och vi alla höll oss inne. Spelade tv-spel och umgicks. En riktigt trevlig dag.

På söndag ringde klockan tidigt för att vi (jag, Simon, mamma, syster Jessica och hennes vän Hampus) skulle ner till MyDog i Göteborg. Framme där vid 10 och gick och strosade hela dagen. Tittade på hundar, uppträdanden, gick bland montrarna och fyndade lite grann. De hundar som vi fick se var grupp 1 (vall-, bruks-, boskaps- och herdehundar), grupp 3 (terrier), grupp 4 (taxar), grupp 7 (fågelhundar) och grupp 9 (sällskapshundar). Ebba som är en blandras med tre raser inom grupp 9 så var det spännande att se alla tre. Tibetansk spaniel, Lhasa Apso och Griffon. Fick se hur lik hon verkligen är en tibbe, fast med lite mindre päls bara, annars jättelik. Hon lät även exakt som dem, samma skall och läten :) haha! Jätteroligt var det att se.

Till Ebba köpte jag plaque off (eftersom hon redan har början till tandsten) som motverkar tandsten, salva till tassarna (en ekologisk variant) och hundgodis. Fick även en hel del olika provpåsar med olika foder. Kul att ge henne lite andra smaker än hennes vanliga royal canin foder som smakar samma. Bara några kulor i det ordinarie fordret så får lite andra smaker att testa. Tänker dock inte byta forder då hon tycker om det hon har och det är även ett känt fodermärke som jag litar på, men kul med lite nya provpåsar! :) Tyvärr har det inte blivit några bilder. Tog bara några stycken men de var visst svartvita (lånade jessicas kamera och märkte inte det) men en bild måste jag lägga upp. Haha. Vi har dragit upp det där uttrycket "alla heter Glenn i Göteborg" och mamma har inte förstått varför uttrycket har kommit till då hon bara känner till en Glenn i Göteborg, nämligen Glenn Hysén, ingen annan. Men igår fick hon ett till argument varför "alla heter Glenn i Göteborg" :)

Denna skylt träffade vi på alldeles utanför Svenska Mässan!


Efter MyDog åkte vi till mammas väninna Annika och hennes sambo Danne på hisingen för att äta mat och fika. Jättegod mat (färsk pasta, skaldjursgryta och parmesan till) Muuuuuuuums! Till efterrätt kaffe och glass. Hade jättetrevligt!

Vilken härlig och trevlig helg det var, jättekul :)

Kommentarer
Postat av: Ida

Låter som ni hade en riktigt mysig helg! :)

Du förresten .. lust att ta den där fikan någon dag som aldrig blev av? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback