Nu, långpromenad!

Har ganska nyss kommit hem från skolan. En dag med två föreläsningar i samma kurs, mikroekonomi. Grafer, grafer och grafer har vi ritat idag och även igår och förra veckan. Massa olika formler till supply and demand, income, quantity osv. Det är mycket man inte visste :) Det är mycket man inte vet! Tänk vad alla lär sig saker varje dag. Vad ung man är och för varje dag ökar ens erfarenhet en dos och när man är sådär 99 år har man fått erfara ganska mycket genom livet. Det är kul!

Nu om en liten stund ska jag och Simon ta en långpromenad med Ebba. Sedan laga mat och ha en lugn kväll. Även idag är det mycket bra på tv.

Hoppas ni får en trevlig tisdagkväll!

Kommentarer
Postat av: Maria

Ja fatta vad glad jag blev imorse då jag såg kuveret ligga där i hallen och det stod bollnäs kommun å det, förstod nästan direkt vad det var och blev överlycklig då jag öppnade det och läste att jag får börja hos dom den 8 feb :-) Hade de inte vart för att klockan var 6:30 på morgonen så skulle jag skrikit rakt ut haha! Ringde till pappa på engång, glädjetårar kom :-) Känns så bra! Men endå nervöst, var ju ett tag sedan man satt i skolbänken. Hua :-) Men de kommer gå bra.



Vi ska oxå ut och gå en långpromenix ikväll, skönt de. Sen mysa i soffan. Ring gärna senare du så får vi språka lite :-) Kram.

Postat av: lotta

GRAFER!???

haha, du e rolig du.

men det är sant, man lär sig något nytt varje dag!lo

2010-01-27 @ 08:51:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback