Det kungliga bröllopet

Snart är det dags att bänka sig framför TVn en stund för att kika på när Viktoria och Daniel ska gifta sig. Dock hinner jag bara se en stund men jag hinner iallafall se lite och det är huvudsaken :) Ska ni sitta och titta när Viktoria och Daniel blir man och hustru?Det är en halvtimma kvar, så innan jag ska bänka mig framför TVn en stund får det bli lite läsning i boken som är skriven av Sophie Kinsella.

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag hade tv:n på hela dagen innan jag åkte och jobba vid 14 tiden. Sen var alla tv apparater på, på jobbet :-) Så vi kikade hela kvällen lång. Såg hela vigseln från kyrkan. Gamlingarna tyckte det var så roligt att se. Dom hade suttit och kikat hela dagen. Jag jobbade 14:30-21:30, och när jag kom hem vid 22:20 så satte jag mig och forsatte och kika på bröllopet, fram tills kl 00:10 :-)Jag jobbar ikväll oxå mellan 14:30-21:30, imorgon måndag 14:30-21:45, tisdag 8-13:30 och onsdag 14:30-21:45. Sen är jag ledig tors-fre-lör (midsommarhelgen) åker till stugan tidigt på torsdagsmorgonen, och firar midsommar med familjen i stugan. Anders fyller år på midsommarafton så vi ska fira honom då. Läre åka hem på midsommardagen för på söndag har jag delad tur :-(Hur jobbar du i midsommar då? Jaa vi läre höras på telefon snart nu och tjöta lite :-)Ha en bra söndag. Kram.

Postat av: Maria

Ja han var på bröllopet men såg inte honom. En utav mina jobbarkompisar som heter Ida, hennes mammas granne var där på bröllopet för hon är moster åt Daniel. Så det var ju kul att det var folk från både Bollnäs och Alfta där :-) Och hon synas då i tv:n, för Ida pekade ut henne då vi satt och tittade. Hon syndes då dom gick in till middagen från kyrkan :-)Oj du jobbar rätt mycket du också nu. Förstår att det var lite folk i farten igår, denna historiska dag :-)Jaa det ska bli så roligt att få spendera midsommarhelgen och 3 dagar i stugan med familjen. Längtar! Och så passar det bra att fira Anders då. Han fyller jämt också, så det blir ett fint kalas :-) Kommer att uppdatera på bloggen om midsommarhelgen.Idag är det mulet väder här i Hälsingland och bara 10 grader varmt imorse då jag steg upp. Men det verkar som att värmen kommer tillbaks nu till veckan.Ha en toppenbra söndag du med, så höres vi efter midsommar. Kram kram.

2010-06-20 @ 12:00:35
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback