Ny mobil?

Håller på att leta efter en ny mobil men vet inte vilken. Har ni några tips? Jag vet att det iallafall inte blir en Iphone. Har bestämt mig för att fortsätta med ännu en sony Ericson, men vilken? Min förra Sony Ericson har gjort sitt och får nu ersättas av en ny Sony :)

Jag funderar på denna sak, vad tror ni?


Kommentarer
Postat av: Maria

Ja det är så mysigt då man hör regnet mot rutan. Men nu skiner solen igen :-) Jag sitter här med ett glas rött och väntar på att pizzan ska bli klar, blev hemmagjord med mozarellaost, squash och färska champinjoner på, mums!



Har din mamma och pappa köpt ett nytt hus? Vilka fina bilder det var på vovvarna, så söta! Ja jag läre också köpa mig en ny mobil, min har gjort sitt nu, och måste ersättas av en ny. Men jag vet heller inte vad jag ska köpa för nån, svårt de där.



Hoppas att du får en fin helg. Kram från oss.

Postat av: Maria

Okej, men vad kul att renovera i huset då och göra fint :-) Du får visa bilder därifrån då de är klart :-)



Jag har även tittat på en såndär mobil som du la upp här i bloggen, men även tittat på samsung modeller, men vet ej vad jag ska köpa än. Svårt de där. Nästan bättre att åka på en affär och kika än att sitta och titta på nätet.



Här är det också regnväder idag, men just nu uppehåll. Steg upp strax före kl 8 idag, sitter och kikar på tv4 nu och bröllopsdagen. Känns lite konstigt att börja jobba ikväll, men man kommer väl snart in sig i det där :-)



Vi läre prata på telefon snart, saknar dig!



Ha en bra helg du med. Kram kram.

2010-06-19 @ 11:20:24
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback