Familjehelg

Det blev ändrade planer så jag bokade om klipptiden till i eftermiddags och nu befinner vi oss i Ödeborg hos min familj :) Kul, kul kul!

Kommentarer
Postat av: Maria

Ja han har ett eget företag och så åker han runt och ha föreläsningar om sitt liv. Han har även fru och barn, tror han heta Magnus om jag inte minns fel.Härligt med en familjehelg. Vad ska ni hitta på då? Jag ska oxå bli fin i håret imorrn, ska klippa mig och så färga håret och slinga, ska prova nån ny färg :-) Jag har oxå fått helg nu, så skönt med självstudiedag varenda tisdag och fredag, det gör att man får en längre helg.Kram.

Postat av: Maria

Haha såg att du kommenterat mitt inlägg "första mars" såg det nu :-) Nej jag hittade inte den där hundboken på bokrean, blev så besviken. Fanns inte alls nå många böcker som föll mig i smaken, de var då den dåligaset bokrea jag varit på. Men kanske man var ute sent.Haha lägg av, ja vi gör då saker samtidigt ibland. Tankeöverföring kanske, haha. Vad gjorde du hos frissan då? Bara klippning? Jag var ju dit idag, och gu så nöjd jag är. En jättefin färg med slingor i och så har jag klippt mig, så nu får man äntligen en frisyr man kan fixa till igen, mitt hår blir så himla tungt då det blir för långt.Nu är det dags för fredagsmys här hemma hos oss. Lets dance och solsidan och film. Hoppas ni får en riktigt mysig helg! Kram.

2010-03-05 @ 19:48:21
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/
Postat av: Ida

Hoppas du och Simon hade en mysig helg hos din familj! :)

2010-03-08 @ 14:26:47
URL: http://idamadelen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback