Tisdag

Då var det tisdag och efter två dagars ledighet var det ny kurrsstart idag. International economics. Även denna kurs går helt på engelska med engelsk litteratur.

Söndagen och igår var två helt underbara lediga dagar. Söndagen bestod av en lugn dag med mycket tvtittande och en långpromenad och måndagen en långpromenad, förbereda inför den nya kursen (prenumerera på kursen på disco, köpa litteratur, skriva ut veckans föreläsningar m.m.) och på kvällen åkte jag och Sofia till Friskis&Svettis och tränade två pass. Först en timma gympa och sedan en timma dans. Vi tog igen efter alla veckor vi inte tränat (vi kom frma till 3 veckor utan träning.. fy på oss! haha.), men nu får vi skärpa oss. Vi har också hittat ett nytt favoritpass. Puls/medel som går på onsdagar. Gympa med mer puls och sammanhängande styrkedel. Perfekt och underbara tränare! Sprudlande glada och peppande :)

Idag var det föreläsning 9-12. Mjukstart får vi kalla det :) Imorgon 9-15 och lika så på torsdag.

Imorgon tidigt åker Simon hem till sin familj i Edsbyn över påsk och är där i en vecka :) Jag åker till Ödeborg på torsdag efter föreläsningarna och stannar till måndag och firar påsk med min familj. Ja, vi firar nästan allt på olika håll.. Haha. Men så blir det om vi bor långt från varandra och vill fira med våra familjer.

Nu: Matlagning - Dragonkyckling med kokt potatis och Simons mors marinerade morötter till. Mums!!
Senare: Tror syster Jessica och hennes pojkvän Simon kommer förbi och då blir det bowling! :)
Ännu senare: Desperate housewives och sedan läggdags.

Trevlig tisdag på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback