Minisemester i 3 dagar

Sådär, har nyss kommit ur duschen efter ett härligt puls/medel pass på Friskis&Svettis. Det var så underbart att cykla dit idag. Doften av växter och natur, 22 plusgrader samt sol, kan det bli bättre? Just nu är det 21.5 grader ute. Det är ju nästan högsommar! :) Åhhh älskar det här vädret som kommit över oss nu. Låt oss hoppas att det stannar!

Ikväll ska vi packa iordning det sista och sedan lägga oss. Klockan tror jag ställs på 04.10 för 05.37 går tåget från station. Vi har en timma i Göteborg där vi kan växla och äta frukost innan nästa tåg tar oss ner till Köpenhamn. Vi är redan framme kl 11. Roligt att ha hela dagen på oss redan imorgon att strosa runt i Danmarks huvudstad. Sedan hela fredagen och vid 15 tiden på lördag åker vi hem mot Trollhättan igen. Åhhhh vad roligt det ska bli med en liten minisemester :)

Nej nu ska det fixas och packas här och sedan blir det läggdags med datorn i sängen för att titta på lite "TV" innan läggdags. Trevlig kväll och helg på er! :)

Kommentarer
Postat av: Ida

Hoppas ni får världens mysigaste minisemester!!

Jag vill se massa bilder sen ;)

Kram!

2010-05-19 @ 23:33:21
Postat av: Lotta

Tack Ida!!!!! :D Vi hade en jättemysig minisemester :) Nu finns lite bilder på bloggen. Gullig du är :) hihi.Hoppas ni har en superbra helg, vad ni nu har för er :)Kram, kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback