Onsdag 10 november

Då var det onsdag, veckans som jag ser det mittersta dag. I måndags eftermiddag åkte jag och Simon till Ödeborg igen då jag tog hand om Rickard på tisdagen medan mor och far åkte till Arlanda för att äntligen hämta hem lilla Trinny (hundvalpen från Spanien som blev övergiven av sin ägare tillsammans med valpens mamma samt mormor). Igår flög de äntligen från Malaga till Arlanda, dock hade de ju lite otur med vädret. De hade tur att planet landade på Arlanda endast 5 minuter sen. Tydligen hade det varit lite kaos på Arlanda med inställda samt omplacerade landningar.Mor och far hade även tur då de åkte över Karlstad och slapp det mesta snövädret på ditvägen men på hemvägen.. Då var det ju kaos! Tydligen fick de köra i 30-60 km/h vid Örebrotrakterna och det var köer lite här och där p.g.a. av lastbilar och bilar som hade fastnat i snön. De lyckades iallafall ta sig hem sakta men säkert och har hemma kl 2 inatt. Pappa berättade att det var det värsta han kört i. Helt slut efter koncentrationen på vägen (49 mils väg), och han som är snöröjare också och är van vid att köra låååånga sträckor och länge. Inte likt honom så det måste verkligen ha varit rent ut sagt pissväder ute. Själva var vi inne hela dagen i princip :) Det enda vi hade ute att göra var att gå ut med hundarna och lämna samt hämta Rickard från skolan. Kollektivtrafiken hade stängts av i Uddevalla och Margaretegärdeskolan (gymnasieskola i Uddevalla) förberedde elever att få sova över på skolan om de inte lyckades ta sig hem under gårdagen.. Hjälp säger jag vad vädret kan ställa till med. Det hjälper ju inte att folk ändå ska ut och köra och vissa fortfarande med SOMMARDÄCK på i sådant här väder!! Puhamig. Jag och Simon väntade med att köra till Trollhättan till idag förmiddag istället och nu var vägarna verkligen fina. Hoppas det går bra för Norrlands väder idag men till skillnad från oss i söder så kan de ju köra bil och vet åtminstone att vinterdäck kan vara nödvändigt nu.

Nej nu ska jag plugga lite juridik. Nog pratat om vädret och kaoset som var här igår haha.
Trevlig onsdag på er!

För att göra juridiken lite mer livfull och intressant kommer jag "klippa&klistra" lite samt använda färgglada färger. Inte sant vad intressant en text kan bli med lite färg!


Kommentarer
Postat av: Maria

Men fy vilken otur din mamma och pappa hade med vädret, såg på nyheterna igår då dom filmade från bla trollhättan, att det var mycket snö och kaos. Igårkväll vid 20 tiden började det även att snöa här. Och ímorse då man vaknade var det en hel del snö ute, mysigt! Ja vi norrlänningar kan det där med vinter, bättre än dom nere i söder :-) Vi är ju så vana.Åh vad skoj det ska bli att se er i helgen :-) Längtas!Smart du är och gör sådär med glada färger och klipper ut och klistrar in sådär, måste ju vara lättare och mycket roligare att plugga och lära sig då. Sådär ska även jag göra, tack vännen för detta tips! Kram.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback