Kallvatten

Nu är påsken över och vi är hemma i Trollhättan igen. Vi åkte hem i måndags och igår började vardagen igen efter lite härlig "ledighet" :). Vi hade det jättebra i byn och vädret var ju helt magiskt hela påsken! Kommer senare lägga upp några bilder på Ebba från helgen. Ja för att summera helgen med två ord så var den grymt bra!

Igår när jag skulle duscha fungerade varmvattnet i ca 1 minut sedan blev det KALLT. Brrrrrrrr. Jag skrek, skrattade, shoade och shimmade inne i fuschen, allt för att inte tänka på hur kallt det var. Värst var när det kalla kom på kroppen. Fyyyy vad kalt det var! Men uppfriskande efteråt måste jag endå säga. Igår kväll kom en jourbil och satt upp en lapp om att det endast finns kallvatten i husen p.g.a. pumpfel. Idag skulle det åtgärdas. Wieeho, aldrig varit så glad att få tillbaka vårat varmvattnet!

Nej nu slänga om till andra kläder och dricka en kopp kaffe. Sedan är det dags att promenera till högskolan för att lyssna på en föreläsning i Investeringsbedömning. Hoppas ni får en alldeles trevlig onsdag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback