Överby nästa!

Sådär. De två kakorna är klara och nu har jag och Ebba precis varit ute på en härlig promenad. Skall byta om och sedan åker vi till Överby en sväng :)

Kakorna står och svalnar - Banankakan till vänster och morotskakan till höger.



Kommentarer
Postat av: Maria

Vi var på studiebesök på ambulansen, inte akuten :) Ja det vore skoj och få prova på att jobba på ambulansen få se om man skulle trivas :) Men det vore även jättekul och få jobba på nån avd på sjukhuset också :) Åh det finns så mycket spännande ju :)



Kakorna ser supergoda ut! Här har det blivit -12 grader nu och solsken, så jag och Freja tog en promenad, härligt! Men imorse var det alldeles för kallt med -29. Hua!



Ring på onsdag du, det går bra :) Nu ska jag läsa din stora uppdatering. Kram kram.

Postat av: Maria

Nu har jag läst den stora uppdateringen :) roligt å läsa. Vilka fina tulpaner du fick, å så ser jag att du satt upp en hylla vid köksbordet, vad fint! Å nya gardiner va? Kan inte du fota lägenheten så man får se hur ni har det nu? Så nyfiken ju, hihihi!



Kram kram.

2011-02-19 @ 14:14:47
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/
Postat av: Maria

Det blev jättebra med tvbänken, supernöjd :) Kommer bilder på bloggen senare. Nu ska jag göra iordning fika, för snart kommer Klara och hennes hund på besök, å igår var vi dit å fika, haha ett evigt fikande denna vecka.. blir ju fika imorrn med hos Nettan å Freddan :) Kommer väl rulla fram snart ;)



Hoppas du haft en bra dag! Kram på er.

2011-02-22 @ 18:09:16
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback