Trevlig fredagmorgon!

Nu var det inte igår jag uppdaterade men jag lovar er om att jag skall uppdatera er om helgen och veckan. I helgen var jag, Simon och Ebba som sagt i Ödeborg och hälsade på, och igår har jag hunnit fylla hela 23 år. Har tagit lite bilder bl.a från helgen  - pappas överaskning blev bowling med familjen :) Berättar mer senare.

Nu ska jag strax iväg till högskolan för en föreläsning 9-12 i marknadsföring. Sedan ska jag och Sofia äta lunch och gå igenom det vi ska fråga eftersom vi ska åka till Uddevalla på eftermiddagen för ett besök hos företaget vars årsredovisning vi analyserar. Jag hoppas att vi får många kloka ord från henne och lär oss mycket :) Det är intressant att analysera siffror men när man aldrig har gjort det förut behöver man lite expertis för att kunna komma igång med sin tankeverksamhet.

Imorse hade jag klockan extra tidigt och det var så mysigt att gå upp innan 7! Jag älskar att vara uppe tidigt och ha gott om tid på morgonen. Dock händer det inte jätteofta att jag går upp såhär i tid, men det är ju så härligt. Det jag älskar med skolan är att man nästan aldrig börjar innan kl 9. 9 är alldeles lagom att börja och kl 7 är alldeles lagom att gå upp.

Nej nu ska jag dricka upp min kopp kaffe och sedan bege mig till härliga skolan. Jag är så tacksam över att jag älskar att läsa!

Trevlig fredag på er alla :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback