Dagens.

Om en stund skall jag kila iväg till skolan för ännu en tentapluggsdag med Sofia. Igår satt vi i skolan till Kl 22 på kvällen! Igår satt vi och gick igenom de flesta lagar (som vi skall ha på kursen vill säga :)), och idag har vi några få kvar tt gå igenom. Sedan ska vi öva på uppgifter och efter det får det vara nog. Imorgon lördag kl 9.15 är det dags att ta pennan i högsta högg och skriva så det ryker!  

Nu var det längesedan, så här kommer en bild på dagens pluggklädsel.
Nyinköpt kofta från H&M på annandag jul, lång t-shirt från Åhlens, leggings från vila och klocka från Gant. Världens absolut skönaste pluggklädsel!


Kommentarer
Postat av: Maria

Haha men fy Lotta, vilken morgon! Usch ja, man blir måttligt glad då man inser att man glömt nycklarna. Tur det ordnade sig ialf. Ja du är nog tankspridd, eftersom det är tenta imorgon. LYCKA TILL VÄNNEN! Men du kommer klara det galant för du är såååå himla duktig!Haha, en såndär kofta som du har, har även jag fast en annan färg :-) Snygga kläder du har, som alltid.Ha en toppenbra helg. Jag och Freja håller tummar och tassar imorrn. Kram kram.

Postat av: Hampus

Vilken snygg kofta ! :)

2011-01-19 @ 17:17:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback