Tentaplugg

Just nu har jag lite paus från tentapluggandet. Har precis ätit lunch (gårdagens middag - potatis, bruna bönor, fläsk och falukorv) och ska alldeles strax börja med pluggandet igen.

Ebba sover gott efter den blåsiga eftermiddagspromenaden :) Det är så härligt att tentaplugga hemma och ha henne runt omkring sig. Något jag tycker är så sött är när hundar håller en pinne eller annat i munnen. Idag på eftermiddagspromenaden bar Ebba en kotte i munnen :)

Igår skrev vi salstentamen i Externredovisning B - ska bli väldigt intressant att få tillbaka den tentan om ca tre veckor. 

Nej nu får jag fortsätta om jag skall ha en chans på fredag. Marknadsföring är inte direkt mitt favoritämne så det går väldigt sakta men säkert framåt just nu :P

Ebba efter eftermiddagspromenaden

Kommentarer
Postat av: Maria

Haha, vad söt Ebba är. Saknar er! Du ska se att du klarar dessa två tentor jättebra! Du är så duktig. Vi har varit ute på 1tims kvälls promenad med Klara i blåsvädret, uppfriskande. Nu myser jag och Freja i soffan me en kopp te och kikar på tv. Lycka till på fredag nu vännen. Kram.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback