rapportskrivning

Hej på er!
Dricker en kopp kaffe och ska strax bege mig till högskolan. Idag hoppas jag det ryker om våra fingrar och att rapporten blir näst intill klar. Den har varit svår för oss men en väldigt bra utmaning.

Trevlig måndag på er! :)

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej min goa vän!

Ja men randigt är ju bara för snyggt :-) Har många tröjor som är randiga i min garderob, jag liksom dras till dem i butiken, haha! Ja jag skulle vilja ha ett par längre shorts så man slipper visa sina fula lår, men även ett par sånna där beiga shorts du hade när vi sågs i påsk, sånnna såg jag att HM har.



Har varit på praktiken fre-sön, men igår kväll då jag kom hem från praktiken vid 22:30, kände jag att halsen började klia, så inatt har jag inte sovit nästan nånting, legar och hostat. Jävla rethosta. Efter nån timmes sömn vaknade jag vid 4:20, med feber och halsont och rethosta. Ringde min handledare strax före 7 och sa att jag inte kunde komma idag, förbannade förkylning! Men det är många som är förkylda och hostar på avdelningen också, säkert där nån dum bacill smittat mig :-( Har sovit i soffan 3 timmar idag, haha. Helt slut. Ska vila hela dagen nu, så man orkar åka på praktiken imorgon kväll och onsdag dag, som är sista passet.



Hur går det för dig i skolan då? När får ni sommarlov? Vi slutar 9 juni. Vi ska till skolan nu på torsdag för en kort lektion mellan 8:30-10. Sen har vi självstudier fram till 8 juni då vi ska till skolan på föreläsning, sen dagen efter 9 juni har vi avslutning, så det är bara 3 ynka skoldagar kvar, NICE :-)



Har ni gjort nå skoj ihelgen?



Puh.. nu orkar jag inte skriva nått mer, ska lägga mig i soffan igen och vila. Hoppas att är bra med er. Kram kram.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback