Flyttning

Det är något jag inte talat om för er men nu är det helt klart när vi kommer att flytta från vår lilla studentlya. Den 10 december får vi nycklarna till vår nya lägenhet som ligger i centrala Trollhättan. Det är en tvåa på 69.5 kvm, har balkong och dessutom en diskmaskin. Det skall bli underbart att få bli bortskämd med både en balkong och diskmaskin (som vi i våra två lägenheter inte haft). Vi flyttar just för att vi tyvärr inte får bo kvar i studentlägenheten när vi är klara med våra utbildningar till sommaren (förhoppningsvis). Vi har fått stå i kö i ca ett år. Vi, eller jag hade även lite krav på lägenheten, där det främsta kravet var att avståndet till tågcentralen låg nära just för att vi enkelt ska kunna pendla till Göteborg om/när vi får jobb där. Det är även till Göteborg vi sedan vill flytta till så det känns logiskt att även börja söka jobb där efter skolan :).

Nu börjar flyttlådorna komma fram, och även fyllas med grejer :). Det skall bli skönt att inte ha en "deadline" på att flytta ut sedan utan kunna ta det i våran takt.
Kommentarer
Postat av: Ida

Men va roligt med ny lägenhet! :) Var i stan ligger den?

Hoppas allt är bra med dig Lotta!

Kram Kram

2011-11-15 @ 22:20:53
Postat av: Lotta

Hej Ida :) Lägenheten ligger på Österlånggatan 12B, är det i närheten ni bor? :)Åh tack detsamma Ida, hoppas allt är jättebra med dig Ida! Kram från oss

Postat av: Ida

Ja det är nog i närheten :) Eller ja där vi bodde rättare sagt, jag har ju flyttat från Trollhättan!Grattis till VG på tentan, du är så duktig! Tänk att du snart är klar =)

Kramar

2011-11-16 @ 19:41:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback