Ingen bil

Godkväll på er! Nu ska vi alldeles strax krypa ner i sängen för att sova :).

Idag skulle bilen ha blivit klar om vi hade tur men det hade vi inte. Först var det leveransproblem så stackarna fick bila ner till partille för att hämta reservdelar (varav bl.a. vår tändkasset). De monterade på den men felet fanns fortfarande kvar på bilen. De har inte hört av sig något mer idag så vi ska ringa dit imorgon förmiddag och höra hur det går. Hoppas de hittar felet för imorgon måste jag bege mig till Ödeborg (jobb fredag och lördag). Håller tummarna för att de hittar felet på bilen.

Idag har det varit plugg för oss båda. Simon har varit i skolan och jag har läst hemma. Har även tvättat vilket var välbehövligt idag. Älskar nytvättad tvätt!

Imorgon ska vi testa ett nytt recept. Spännande! Det lät ju så gott och ännu mer passande då vädret verkar bli både regnigt och blåsigt imorn. Hur låter det med en mustig höstsoppa en sådan dag?

Mustig höstsoppa


Kommentarer
Postat av: jess

:D va kul att höra. Men det är säkert samma uppfödare. Vore väldigt otippat om det fanns en till uppfödare som gjorde den mixen i skåne. Aldrig hört eller sett något mer om chihuahua/japansk spets :). Va synd att ni bor så långt bort :P .Soppan såg allt god ut :)Hoppas allt är bra med dig. Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback