Pluggtisdag

Hej och godmorgon på er! Här sitter jag med en kopp kaffe och hör hur regnet öser ner utanför. Om 30 min är det dags att promenera till skolan för ännu en dag med föreläsning i skatterätt. Under denna vecka går lärarna igenom över halva kursen så det gäller att kunna ta in mycket information och smälta denna :)

Helgen var väldigt bra. Den började med att familjen och mormor åkte till Göteborg på fredagen för att tacka och säga hejdå till min mors kusin som valde att lämna oss 9 september iår. Begravingen var så fin och full med känslor och kärlek. På lördagen tog jag och mamma en långpromenad med hundarna och dessutom blev det både garagestädning och gräsklippning hemma. Mamma jobbade lördagkväll. På söndag jobbade mamma dag, och slutade kl 15 så efter det tog vi ännu en långpromenad med hundarna i det underbara soliga höstvädret. Perfekt promenadväder! Vi alla umgicks och grejade :) Bilen som vi hade lämnat in på mekonomen är nu på en verkstad i Högsäter istället eftersom Mekonomen gjorde allt annat än att laga det som faktiskt var fel.. Så snart är vår efterlängtade bil äntligen klar och hel igen :) Han som äger verkstaden i Högsäter är den enda som pappa litar på när det gäller bilar. Tror vår lilla peugeot mår väldigt bra efter behandlingen där!

Nej nu är det dags att byta om och sedan promenera iväg. Hoppas ni får en toppentisdag! :)

Kommentarer
Postat av: Maria

Vad mysigt att höra regnet smattra mot rutan! Du får hoppa i dina gummistövlar då du går till skolan :) Här är det 8 plusgrader och uppehåll än så länge, det är mulet. Så kanske regnet kommer hit sen. Blev förvånad då man steg upp imorse och såg att det var 8 plusgrader, det har ju varit typ 0, -1-3 grader nu på morrnarna.Låter som du haft en bra helg vännen. Och hoppas att du får en fortsatt trevlig vecka. Kram från oss.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback