Fixardag

Hej på er alla!
Idag har vi en riktig fixardag här hemma. Har bland annat deklarerat, sökt kurser inför hösten, städat, målat etc. Nu ska jag och Simon promenera till stan en sväng, ha en fortsatt trevlig lördag på er!

Nu står den vitmålade möbeln på tork.


När vi åkte hem efter påsken i Edsbyn stannade vi till på IKEA i örebro och inhandlade en ny lampa till vardagsrumsfönstret


Efter eftermiddagspromenaden för en liten stund sedan var det bus med Ebba :)



Kommentarer
Postat av: Maria

Åh vad fint ni har det. Ljusstakarna som står i fönstret, vart har du köpt dem? Sanna vill jag också ha, funderar på och ställa dem på den vita skänken :-) är så kul å inreda vårat hus :-D önskar jag hade miljoner så man kan köpa allt man vill ha. Var på Åhléns idag efter jag vart på körskolan, å hittade huuur mycket fint som helst. Likaså på Ekmans i Alfta, får handla i sommar då man får mer i lön :-)

Kram min vän.

Postat av: Maria

Åh vad kul att ni kommer upp till midsommar :-) Du är sååå välkommen hem till oss då och hälsa på. Jag jobbar hela midsomamrhelgen, men på måndagen efter så är jag ledig, sen tis och ons jobbar jag 6:45-15:45, tors 8-13:30, ledig fredag och sen delad tur lör och 6:45-15:15 på söndag. Men ska vi ses på måndag? :-)



Roligt att även du får jobba så pass mycket också, inte helt fel med extra cash i plånboken :-)



Hör av dig på sms då du vet om vi kan ses på måndag efter midsommar helgen :-) Kram kram.

2012-06-13 @ 22:07:02
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback