5 februari 2012

Hej och god eftermiddag på er! Jag har haft en kanonhelg. I fredags kom Sofia hit. Vi pluggade, åt pizza och på kvällen kom hennes syster hit till lägenheten och vi alla umgicks och spelade sällskapsspel.

lördagen (igår) kom Sofia och hennes syster hit under kvällen för att kika på melodifestivalen. Godis, chips och värmeljus var nyckelorden för gårdagen. Supermysigt! Idag söndag har jag och Simon haft en söndag precis som den skall vara. Sovmorgon och mycket inomhusmys! :) Men nu ska jag och Ebba möta upp Sofia och ta en härlig långpromenad. Vädret är mycket mildare idag (ca -5 istället för ca -15 som det har varit dom senaste två, tre dagarna), vilket gör att man blir väldigt promenadsugen :)

Önskar er alla en riktigt fin fortsättning på helgen.


Kommentarer
Postat av: Maria

Låter som en kanon helg :-) riktigt mysigt! Här var det -29 grader igår, alldeles för kallt, så det fick bli inomhus mys med älsklingen <3 :-) idag är det bara -9.



Vad tyckte du om gårdagens Melodifestival? Sean banan var ju bara för rolig, en låt man kunde digga med till. Bäst var helt klart dead by april :-) sååå bra!



Stor kram till er. Saknar er.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback