Snöpremiär!

I måndags föll årets första snö ner på backen här i Trollhättan. Ebba firade detta med att äta och plumsa i snön! :) Dock smälte snön bort redan dagen efter så nu är gatorna mörka igen.
Idag har dagen präglats av mycket tentaplugg, ett steppass på friskis&svettis, en skön dusch efteråt och sedan la jag en ansiktsmask. Det var så otroligt skönt! Kroppen njöt av att få träna och sedan varva ner. Imorgon blir sista dagen med tentaplugg för på fredag kl 8.30 ska vi skriva så det ryker. hihi. Idag fick vi besked om hur det gick på tentan i förra kursen (avtals- och kontraktsrätt) och det blev ett godkänt! Ett väldigt positivt besked såhär inför vår lediga helg :)Kommentarer
Postat av: Maria

Men vad typiskt att snön ska försvinna på engång, tycker synd om er. Go Ebba äter snö, lillfisan :-)

Ja visst är det härligt att ta en dusch, å varva ner i soffan efter ett träningspass. Du är så duktig som tränar. Nästa vecka på torsdag kväll ska jag å Nettan iväg på Zumba på rehab i Alfta, ska bli skitkul :-)

Kram.

Postat av: Melinda

Ååh vad roligt att du bloggar fortfarande! Hur långt har du kvar med dina studier nu? Ja, det känns jätteskönt att allt var bra med graviditeten! :)

Ha det gött!

2012-01-12 @ 21:01:09
URL: http://melindalin.blogg.se/
Postat av: Maria

Japp det är första gången som vi provar Zumba, det ska bli så kul :-) skaka rumpa hahaha.

Vad har du å Simon för planer denna helg då? Hoppas det går bra på tentan idag, men du är så duktiga! Trevlig helg! Kram.

2012-01-13 @ 08:48:09
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/
Postat av: Maria

Låter som en mysig fredag :-) väntar med spänning på fler bilder från lägenheten! Nyfiken så jag spricker snart, hihi.

Kram.

2012-01-13 @ 17:40:02
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback